Make your own free website on Tripod.com


                                                            

 

    


                                  
                                  1024x1024-1583545.jpg 
                                      ASALAMUALAIKUM
1024x1024-1234830.gif

 

 

 

SELAMAT DATANG  KELAMAN WEB PERUBATAN ISLAM              
                             

 

 

UNTUK KETERANGAN LANJUT :

 

RAWATAN UNTUK SEMUA BANGSA, DAN UGAMA:

SYARAT RAWATAN:

SETIAP PESAKIT MESTI DITEMANI AHLI KELUARGA.

BAYARAN DIKENAKAN;  BERPATUTAN.


RAWATAN UNTUK LELAKI:

 

URUTAN URAT SARAF ( SELURUH BADAN ), PEMULIHAN TENAGA BATIN, PEMULIHAN DADAH, URUTAN DARAH TINGGI, KENCING MANIS, JANTUNG, DAN BUAH PINGGANG, MANDI WAP BERAROMATERAPI, PEMBEDAHAN BATIN, PELARIS PERNIAGAAN, TERKENA HIKMAT ORANG, TERASUK SYAITAN, LUMPUH, RAWATAN MATI PUCUK, RESDUNG, BUASIR, ULSER,  PAGAR RUMAH , PELARIS DIRI  , BARAH OTAK,KELABU MATA,  PEKAK , TERKENA RACUN, SANTAU, PENYAKIT KULIT .


PELBAGAI RAWATAN DISEDIAKAN

DIRAWAT OLEH :

USTAZ  { TABIB ISLAM ] HJ. FADZLY AMEER

NO. H/P: 012-4972877

 

TIAP PENYAKIT ADA UBATNYA:

HANYA   ALLAH  DAPAT MENYEMBUHKANNYA

 

RAWATAN UNTUK WANITA:
 
URUTAN URAT SARAF, URUTAN SELEPAS BERSALIN ( BERTUNGKU, MANDI WAP), MEMBETULKAN PERANAKAN
MENCEGAH KEHAMILAN, BARAH PAYUDARA, BARAH RAHIM, MENGINGINKAN ZURIAT,URUTAN AWET MUDA, MANDI WAP BERAROMATERAPI

Dirawat Oleh:     Puan  Hazizun Said (Untuk Wanita)
  
Sila Hubungi:     016  -  4503296


 

TESTIMONI

         PUSAT RAWATAN AL MUSTAQIM

Saya NorAishah Bt Md Saad Dari Selama Perak rasa amat tertekan  kerna penyakit Yang di hadapi oleh anak perempuan saya Nursahara berumur 8 Bulan. Anak saya disahkan mengidap penyakit Lukimia yang mana boleh mengakibatan mata nya buta dan lemah urat saraf. Puas sudah saya berubat ulang alik ke hospital kerajaan..malang nya tiada perubahan malah mata nya semakin bengkak.dan tak dapat tidur malam.Alhamdulilah saya di beri pertunjuk  Allah datang ke Pusat Rawatan Al Mustaqim mendapat rawatan…Satelah di rawat Oleh Ustaz (Tabib Islam) Hj Fadzly Ameer. Mata nya beransur pulih dan dapat tidur dengan lenyak, Tekanan Darah nya menurun Ke Tahap Normal.. Alhamdulilah. Nor Aishah…Selama, Perak .  Kepada  keluarga yang anak mereka mengidap penyakit kronik,,,,,,saya berharap datang segera Pusat Rawatan Al Mustaqim, Lunas, Kulim, Kedah. , untok  mendapat rawatan segera Dari Ustaz Hj Fadzly

Ameer (Tabib Islam)......Insyaallah Jika Diizinkan  Allah.

Noraishah bt Mat Saad, Selama, Perak.

Penyakit: LEUKIMIA.

    

 

*********************************************************************************************************************

 

 

Saya Puan Mashitah bt Alias dari Batu Pahat Johor ibu kepada Puteri Maya yang telah dihidapi penyakit sawan tarik ketika berusia 4 bulan. Saya terpaksa bermalam di hospital selama 12 hari kerana menjaga anak saya. Setelah keluar daripada hospital masih tiada perubahan walaupun telah dijalankan berbagai ujian terhadap Puteri Maya. Akhirnya saya mengambil keputusan untuk membawa anak saya untuk dirawat di pusat rawatan ini di Lunas, Kulim Kedah. Alhamdulillah akhirnya anak saya telah sihat dan kembali normal seperti kanak-kanak biasa.  Kepada yang bermasaalah tentang anak2...sila mendapat rawatan segera di Pusat ini sebelum terlewat...........Insyaallah       Bayaran adalah amat berpatutan .

Puan Mashitah,( JURUTERA ) Batu Pahat, Johor.
Penyakit : SAWAN TARIK.

*******************************************************************************************************************

 Saya Doktor Hashimah Dari Hospital Kerajaan Di Kedah Amat bersyukur kerana Ayah saya mengidap bisa dalam badan dan lemah seluruh anggota beberapa lama.. hingga tidak boleh makan dan minum beberapa bulan..puas sudah saya berusaha merawatnya bersama Doktor Pakar Lain.. namun tiada perubahan  malah semakin tenat...Alhamdulilah setelah mendapatkan rawatan di Pusat ini sekali sahaja, beliau sembuh seperti sediakala dan dapat menunaikan solat dengan senang serta telah dapat pergi menunaikan umrah di Tanah Suci dan ramai kawan-kawan dan suami saya telah pergi ke pusat ini untuk mendapatkan rawatan.. Alhamdulillah mereka sembuh.

 

Doktor Hashimah, Doktor Pakar dari Sungai Petani, Kedah.

Penyakit : KRONIK


*********************************************************************************************************************

 TESTIMONI      

                 Saya Tan Seri Datuk Abu Bakar Jamal dari Bukit Jelutong, Shah Alam Selangor men ghidap Bisa Dalam Kepala yang amat teruk. Puas sudah saya membuat rawatan moden di salah sebuah hospital swasta yang terkenal tetapi tidak berhasil. Setelah mendapatkan rawatan ini di Hotel Concorde Shah Alam oleh Ustaz Fadzly yang saya undang khas ke sini melalui Kaedah Pembedahan Batin, Alhamdullillah saya sembuh seperti sedia kala dan dapat meneruskan kerja-kerja harian saya seperti sediakala.-- Shah Alam Selangor. Kepada sesiapa yang menghadapi masalah kesihatan dan pelbagai penyakit kronik sila datang ke Pusat Rawatan ini, untuk menerima rawatan.

Tan Seri Datuk Abu Bakar b. Jamal, Shah Alam, SelangorPenyakit : Barah Otak

***********************************************************************************************************************

PENYAKIT JANTUNG  KRONIK

Saya telah menjalani beberapa kali pembedahan by past di hospital Swasta di Penang namun keadaan saya makin tenat hingga tidak dapat berjalan. Saya telah diberitahu oleh beberapa orang doktor kenalan saya untuk mendapat rawatan di pusat ini. Alhamdulillah setelah mendapat rawatan Pembedahan Batin saya pulih sepenuhnya melalui gambar x-ray yg saya perolehi dari hospital swasta tempat saya mendapat rawatan dahulu. Kini saya boleh bergerak aktif seperti sediakala. Di sini saya syorkan para pesakit jantung cubalah untuk mendapatkan rawatan di pusat ini.

Doktor Rosli (UNIKL,  Kulim, Kedah )

PENYAKIT JANTUNG KRONIK

***********************************************************************************************************************


Saya baru berumur 25 tahun dan baru berkahwin 3 bulan tetapi malangnya saya tidak dapat memuaskan isteri saya kerana masalah tenaga batin saya sehingga kami hampir-hampir bercerai. Alhamdulillah setelah mendapat rawatan saya pulih seperti lelaki lain dan dapat menyelamatkan rumah tangga kami. Kini saya telah mendapat seorang anak. Alhamdulillah.

Rushdie Ali ( Sungai Petani, Kedah)

MASALAH TENAGA BATIN


**********************************************************************************************************************

        

                Saya Syed Mohd Faizal bin Syed Hussin dari Shah Alam Selangor, menghidap penyakit Bisa Dalam Badan yang tidak dapat dirawat oleh rawatan moden. Alhamdullillah setelah mendapat rawatan di Pusat Rawatan ini saya pulih seperti sediakala dan dapat mengerjakan Haji bersama keluarga pada Tahun 2010

Syed Mohd Faizal b. Syed Hussin, Shah Alam Selangor
Penyakit : Sistem Saraf

***************************************************************************

                Saya Datuk Abdul Aziz bin Kassim dari Shah Alam Selangor menghidap Penyakit Darah Tinggi dan Kencing Manis yang Kronik. Setelah membuat rawatan melalui Ustaz Fadzly, penyakit saya beransur sembuh.

Datuk Abdul Aziz bin Kassim, Shah Alam, Selangor
Penyakit : Darah Tinggi dan Kencing Manis.

***************************************************************************

                 Saya Datuk Rozlan b Abdul Rahman dari Bukit Jalil Kuala Lumpur serta rakan-rakan saya yang lain telah menerima rawatan di Pusat ini yang menghidapi pelbagai jenis penyakit setelah menerima rawatan saya dan rakan-rakan beransur sihat..

Datuk Rozlan b. Abdul Rahman, Bukit Jalil Kuala Lumpur
Penyakit : Kronik

***************************************************************************
               
                   Saya Sapiah bt Abdul Aziz dari Bukit Timah Singapura setelah melihat rawatan kaedah ini di salah satu stesyen TV Singapura telah datang ke Pusat ini untuk membuat rawatan Membuang Saka Keturunan, Alhamdulillah saya pulih sepenuhnya.

Sofiah bt Abdul Aziz, Bukit Timah, Singapura
Penyakit ; Saka Keturunan

***************************************************************************

                   Saya Fatin Nazifah dari Taman Aman Jaya Sungai Petani menghidapi penyakit Tekanan Emosi dan tidak dapat menumpukan perhatian terhadap pelajaran setelah dibawa oleh keluarga saya untuk mendapatkan rawatan di pusat ini saya pulih, alhamdulillah.. saya kini telah dapat menumpukan perhatian terhadap pelajaran.

Fatin Nazifah, Sungai Petani, Kedah
Penyakit : Tekanan Emosi

*******************************************************************************************************************

 

Masa ustaz letak keris kat kepala mak, mmg menggelitik mak kesakitan, adesss...kesian tgk, terangkat kaki.....ustaz kata penyakit akan keluar terus dan kita boleh tengok, pesakit akan berhenti menggelupur...

 

SDC19128.JPG

 

Dari kepala, ustaz letak keris kat tempat lain yang ada sakit, mcm mak, ada usus bengkak yang menyebabkan perut buncit dan masalah kenc*ng, so ustaz letak kat tempat sakit tu, menggelupur kejap, then berhenti....

 

 

 

1024x1024-...

 

 

Ada lebih kurang 4 fasa perubatan tu, 

 

Fasa 1: Check dulu BP berapa dan cek saraf kalau ada problem, cara cek saraf? Ustaz akan lentikkan jari kelingking kita, kalau kita bertindakbalas sakit, maknanya saraf ok, kalau takde tindakbalas or tak rasa sakit, maknanya something wrong..Ustaz juga akan cek problem lain yang berkaitan. Kalau perlu pembedahan batin, ustaz akan maklumkan....kena bedah. 

 

Fasa 2: Pembedahan batin, guna keris dan raja kayu

 

Fasa 3: Berurut kalau perlu (untuk wanita, isteri ustaz akan urut kan, betulkan rahim dsb, kalau lelaki, ustaz lah yang urut)

 

Fasa 4: Block sakit or gangguan halus dari mai semula....

 

Ustaz juga tunjukkan cara nak cek kita ada ke takde kencing manis pulak, tekan daging betul2 kat atas tulang kering betis kita tu, then tgk kesan tekan tu, kalau cepat naik, ok..kalau lambat naik kesan lekuk tu or kesan lekuk tu dalam, maknanya adalah kencing manis...

 

Asben aku ada masalah saraf dan masalah bengkak usus gak, ustaz kata sebab selalu tahan kenc*ng, hish abang ni....dulu dah kena batu karang, ni tahan2 lagi kencing tu....

 

Ustaz pun ada ajarkan amalan doa dan ayat-ayat quran yang bagus untuk kesihatan dan kesejahteraan keluarga, etc. Apapun, kalau yang dibelajar tu tak dapatlah aku nak kongsikan sebab menurut ustaz, belajar ilmu2 tu kena lah berguru dengan betul, kalau takat sampai2kan by kawan2, takut berlaku kesalah fahaman ke apa ke kang susah pulak kan....

 

 

SDC19135.JPG

 

Selesai berubat mak...

 

Macam-macam cerita ustaz kongsikan, macam2 jugak aku ngan laki ku tanya.....ada orang kena buatan orang, 

 

ada jugak sorang anak dara tu kena leukimia sampai botak kepala, tak boleh makan 2bulan, jumpa ustaz terus baik, dan lepas berubat terus mintak nasik....kesian...2 pinggan dia hantam...iyolah, lapar sangat....masalahnyer doktor scan banyak kali tapi tak dapat trace kenapa dia sentiasa sakit kepala....bila sakit sgt, dia hantuk kepala kat dinding sampai bengkak2 sebab hantukan tu...

 

masalah lain, kalau nak rundingan untuk suami isteri dan masalah rumahtangga pun boleh...

 

susah nak pregnen pun boleh...

susah jodoh pun boleh usahakan....

 

Testimoni?

 

Sekarang mak mmg dah semayang berdiri, walaupun sakit sikit lutut pada rakaat pertama dengan kedua, tapi bila masuk rakaat ketiga ngan keempat, dah ok, tangan mak yang keras bengkak tu pun dah better, boleh genggam sikit dah....Semoga mak akan sembuh, aminnnn.....sayang mak....

 

kalau ada yang berminat, bolehlah try search kat google nama pusat perubatan islam al-mustaqim....website tu anak ustaz yang form 1 tu buatkan, pusat perubatan tu pun sempena nama dia...genius budak ni, gifted aku rasa sbb kecik2 dah pandai pasang pc, godek pc, kat rumah diaorg ada 4 pc..semua dia pasang sendiri dan dia boleh repair kete 'antik' bapak dia...baru form 1 tu....ni contact num...

 

USTAZ TABIB ISLAM HJ FADZLY AMEERPUSAT RAWATAN ISLAM AL-MUSTAQIM   LOT23 @ LOT 24, SG SELIANG ATAS,   09600 LUNAS, KULIM, KEDAH.

 

TEL : 012 – 497 2877P/S: Ustaz tak sediakan ramuan ubat, dia akan bagi resepinyer untuk kita buat sendiri...ramuannya semua yang senang kita carik, in fact yang kita guna hari2, tapi kalau sakit lain, lainlah ramuannya agaknya...Testimonials

" Saya mengalami penyakit gangguan dalaman, saya telah puas berubat di hospital namun tiada sebarang kesan. Saya juga telah menemui beberapa orang bomoh dan dukun serata Semenanjung tetapi tidak dapat mengeluarkan saka daripada tubuh saya. Alhamdulillah setelah mendapat petunjuk daripada Rancangan Expose Mistik Terbitan ASTRO saya terus datang ke pusat ini untuk mendapatkan rawatan. setelah dirawat saya pulih sepenuhnya. Bayaran yang dikenakan murah dan amat berpatutan dan mampu dibayar oleh semua orang. "

 

 Datin Seri Junaidah bt Ismail ( Taman Tun Dr Ismail, K.Lumpur)


*********************************************************************************************************************

 PENYAKIT JANTUNG KRONIK

"Saya telah menjalani beberapa kali pembedahan by past di hospital Swasta di Penang namun keadaan saya makin tenat hingga tidak dapat berjalan. Saya telah diberitahu oleh beberapa orang doktor kenalan saya untuk mendapat rawatan di pusat ini. Alhamdulillah setelah mendapat rawatan Pembedahan Batin saya pulih sepenuhnya melalui gambar x-ray yg saya perolehi dari hospital swasta tempat saya mendapat rawatan dahulu. Kini saya boleh bergerak aktif seperti sediakala. Di sini saya syorkan para pesakit jantung cubalah untuk mendapatkan rawatan di pusat ini.


OTHMAN BIN SALLEH

WOODLAND, SINGAPURA

 


*********************************************************************************************************************


BARAH PAYUDARA DAN BARAH RAHIM

FAZIDAH BT HAMZAH ( Dr Petagas,Kota Kinabalu Sabah ) - bertugas di Jabatan Pendidikan Kota Kinabalu )

- Menghidap Barah Payudara yang Serius dan Barah Rahim serta Bisa-bisa Badan, puas sudah saya membuat rawatan di seluruh Sabah namun makin parah. atas petunjuk Allah saya terbaca di laman Web Ustaz Fadzly tergerak hati saya untuk datang membuat rawatan di Lunas,Kulim Kedah. Walaupun jauh dan memerlukan wang yang banyak tapi saya yakin kebesaran Allah. saya menerimarawatan di sini selama 3 hari. Alhamdulillah saya beransur sembuh dan boleh bekerja seperti biasa. saya amat berterima kasih atas layanan Ustaz Fadzly dan isteri dengan penuh kesabaran merawat saya. Insya Allah saya akan datang kembali membawa adik dan rakan-rakan saya.


*********************************************************************************************************************


 

PENYAKIT GANJIL DAN SISTEM SARAF

RUNIZAN B. AHMAD ( Dr. Taman Sinar Mentari. Bedong Kedah) bertugas sebagai Eksekutif PETRONAS

- Saya mengalami penyakit gangguan Sistem Saraf. Isteri saya Puan MUSDIANA BT MOHD SALLEH bertugas sebagai Pensyarah di UITM Merbok yang mengalami penyakit Fibroid serta anak lelaki kami mengalami penyakit selepas berkhatan berbulan-bulan tidak mahu sembuh. Alhamdulillah selepas mendapat rawatan di pusat ini kami sekeluarga sepenuhnya. Alhamdulillah kami dapat mengerjakan umrah pada tahun ini dengan sempurna.


********************************************************************************************************************


 

BARAH DI PANGKAL LEHER DAN KENCING MANIS DAN PARU-PARU BERAIR

JASNI BIN BASHIR ( Dari Kg Tersusun Jelapang,Ipoh, Perak )

- Saya akan dibedah oleh pihak hospital swasta dan tarikh telah ditetapkan. kalau tidak dibedah hayat saya mungkin pendek.  Saya dengan penuh yakin pergi ke pusat rawatan ini untuk mendapatkan rawatan dan setelah dirawat, Alhamdulillah semuanya pulih seperti biasa.Pihak hospital telah memanggil saya kerana telah membuat temujanji. Setelah pemeriksaan dijalankan pihak hospital terkejut, saya telah sembuh tanpa perlu menjalani pembedahan.


********************************************************************************************************************


 

PENYAKIT BUAH PINGGANG KRONIK

HANISAH BT SHAHBUDIN (Dari Taman Mas, Ulu Cepur, Ipoh Perak)

- Saya telah menjalani hemodialisis seminggu 2 kali sejak beberapa tahun yang lalu kerana menderita penyakit buah pinggang. Saya telah terbaca Laman Web Pusat Rawatan Al Mustaqim lalu terpanggil untuk mendapatkan rawatan di pusat  ini. Alhamdulillah kini saya telah sembuh dan saya tidak perlu menjalani hemodialisis lagi.